The Modern Baker

_______________
By author: The Modern Baker is my new book, published in September 2008 by DK Publishing. In it, I show you how today’s baker takes a new approach to baking, using the most up-to-date tools and techniques to bake everything from bread
15a9
to biscotti to puff pastry to old-fashioned layer cakes easily and quickly—in many cases in under an hour. The Modern Baker contains chapters devoted to quick breads; breads; yeast-risen specialties; savory tarts and pies; sweet tarts and pies; puff pastries; cakes; and cookies, bars, and biscotti; as well as a thorough tutorial on ingredients, equipment, and techniques.

СКАЧАТЬ:


Другие кулинарные книги из моих публикаций вы найдете здесь.

Related Post

Какие бывают сорта сыра?Какие бывают сорта сыра?

Аббе дю мон де ка — нежный, деликатесный сыр с мягким, неострым вкусом, который производят во французской части Фландрии. Аббе де Беллок – соленый сыр из овечьего молока, который производят

Золотая коллекция рецептов. Спецвыпуск №18 2010Золотая коллекция рецептов. Спецвыпуск №18 2010

Название: Золотая коллекция рецептов. Спецвыпуск Номер: 18 Год издания:1553 g> 2010 Издательство: ООО «Пресс-экспресс»Язык: Русский Страниц: 32 Формат: PDF Размер: 5,6 mbКачество: Хорошее Скачать: Скачать с 4files.netСкачать с free-share.ruСкачать с