Китайская кухня, Кулинарная экзотика (Спенлоу Л. )

Китайская кухня, Кулинарная экзотика (Спенлоу Л. )
Китайская кухня, Кулинарная экзотика (Спенлоу Л. )
Китайская кухня, Кулинарная экзотика (Спенлоу Л. )

______________
Chinese Food in Russia becomes greater and greater popularity. Grow like mushrooms, restaurants and cafes of Chinese food. Now and housewives want to learn the skills cooking Chinese dishes. In this exotic cuisine attracts unusual speed cooking and unusual taste, purchase the product with a brief treatment. This product not only to preserve the color and texture, but also a large share of vitamins. Instant grilling — the cornerstone of Chinese cuisine, and wok here — the king and god. This deep frying pan with a large bottom allows you to roast thoroughly finely chopped or thinly sliced ingredients quickly and evenly. However, in the process of cooking food must be continuously stirring. However, in Chinese cuisine, and apply it to other typical methods — many dishes are steamed, pripuskayutsya, fried in deep fat and baked. Recipes in the book are divided into six chapters: Soups and appetizers, fish and seafood, meat and poultry, vegetables, noodles and rice, and desserts.

СКАЧАТЬ:

Related Post

Какие материалы используют для изготовления памятников на могилу?Какие материалы используют для изготовления памятников на могилу?

По истечении года после похорон родственникам умершего стоит задуматься об установке надгробия. Обычно памятники на могилу к этому времени должны быть уже готовы. Выбирая материал для изготовления памятника, важно учитывать,

Огородник №3 (март 2010)Огородник №3 (март 2010)

Название: Огородник №3 (март 2010)Издательство: Юнивест МедиаГод: 2010Номер: 3Страниц: 89Формат: pdfКачество: HQЯзык: русскийРазмер: 69 mb Скачать: Скачать с depositfiles.comСкачать с free-share.ru

Целебные свойства овощейЦелебные свойства овощей

Название: Целебные свойства овощейАвтор: Сост. С.И. Михайлин Год издания: 2007 Издательство: М.: Издательство Оникс 1378 Серия: Здоровье от природы Язык: Русский Страниц: 32 Формат: PDF Размер: 2,03 mbКачество: Хорошее Скачать: